نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد، عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم
سرخط خبرها

مهدوی:تیم ملی والیبال در بازی های مهم به پنجه های معروف نیاز دارد|لیگ را نباید با عجله تمام کرد

  • کد خبر: ۹۲۰۶۵
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
  • ۱
مهدوی:تیم ملی والیبال در بازی های مهم به پنجه های معروف  نیاز دارد|لیگ را نباید با عجله تمام کرد
پاسور سابق تیم ملی والیبال معتقد است مسئولان برای به پایان رساندن لیگ برتر عجله به خرج می‌دهند که هیچ جای دنیا این گونه نیست.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مهدی مهدوی پاسور سابق تیم ملی والیبال درباره توقف دو هفته‌ای لیگ برتر باشگاه‌های کشور گفت: من سال‌ها عضو تیم ملی بودم و والیبال دنیا را تعقیب کردم. همه کشور‌ها لیگ خود را تا یک ماه مانده به مسابقات برون مرزی ملی ادامه می‌دهند تا بازیکنان با آمادگی وارد چرخه رقابت‌ها شوند. اما در اثر بی توجهی به این قضایا، مشاهده کردیم که تیم ملی کشورمان به دلیل فاصله زیادی که لیگ با برنامه‌های ملی داشته همیشه در بازی اول به مشکل بر می‌خورد.
پاسور تیم شهداب یزد در ادامه گفت: البته تعطیلی اخیر به نفع تیم ما شده است تا با آماده سازی بهتری برای برطرف ساختن ضعف‌ها تمریناتمان را پیگیری کنیم. اما باز هم تاکید می‌کنم که در هیچ جای دنیا این گونه نیست. اکنون با تعجیلی که در برگزاری مسابقات پیش خواهد آمد باید منتظر آسیب دیدگی‌های فراوان بازیکنان باشگاه‌ها باشیم.
مهدوی در مورد سوژه این روز‌های تیم ملی و حضور یا عدم دعوت از سعید معروف نیز گفت: اول باید دید که آیا خود معروف قصد بازگشت دارد یا نه، ولی نظر من این است که تجربه او غیرقابل انکار است و تیم ملی در مسابقات مهم سال آینده به پنجه‌های سعید معروف نیاز دارد البته ما جوانی، چون جواد کریمی را داریم که اندک اندک با تجربه می‌شود. اما پشت سر این بازیکن پاسوری که به درد تیم ملی بخورد، نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
0
0
مهدی مهدوی اگر بخواد تجربه زندگی کردن خارج از کشور داشته باشه،براش بهتر هست.مخصوصا که زن و بچه دوست هم هست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->